kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ölümle 6.5 yaşımda tanışmıştım. Dedemle yazı tura oyunu oynarken ani bi kriz geçirerek yaşama gözlerini yumması. O küçüçük yaşımda bile çok büyük korku yaşamıştım.Dedem , dünyalardan çok sevdiğim kişi hayatını kaybetmişti gözlerimin önünde . Bunu bir daha yaşamak istemezken 10 yaşımda arkadaşımla bisiklet sürerken araba çarpmış ve onuda kaybetmiştim. çocukluk arkadaşım da ölmüştü bende yarım metre ile ölümü kaçırmıştım.. Bundan 4 ay önce ise Antalyadan Ankaraya giderken 6 aylık yeğeniminde bulunduğu araba ile kaza yapmıştık . Arabanın içinde bende vardım ve 6 aylık yeğenim hayata minicikken gözlerini yumuştu. Herşey beni buluyo gibiydi..Ama yine ölüme az kalmıştı benim için.. Cuma akşamı ise benimle birlikte İstanbula gelecek Amcam dünyalardan çok sevdiğim amcam balkonda beraber oturup muhabbet ederken kalp krizi geçirdi..acayip derecede panik yaşadım. Tekrar olmasını istemiyordum. Annem telefona sarılırken ben amcamın gömleğinin düğmelerini açmaya çalıştım. Onu rahatlatmaya masaj yapmaya felan çalıştım . o Panikle ne yaptığımı bile bilmiyordum . ama Ambülans gelene kadar sevgili amcam da ellerimde hayatını kaybtmişti... Bunlar bi tesadüfmü diye düşündüm dün. Bi insanın bu kadar fazla ölüm görmesi. hepsi ayrı bi işkence. Hayatım da ki en çok sevdiğim insanların tek tek gözümün önünde can vermesi.. Aslında bende 2 sn de onların yanında olabilirim diye düşünüyorum. Onlar gibi olabilirim . İntihar kolay bi çözüm olabilir ama sadece salaklık olur diye düşünüyorum sadece bekliyorum . Ölümün bir an önce gelmesini. Bilmiyorum bunu neden sizle paylaştım ama şu an kafam karma karışık. beni anlamanızı umuyorum . galiba artık eski neşeli kermit olmuycak paticikte .[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Cidden çok zor bir durum, kelimelerin eksik kaldığı anlardan birisi...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Hiç gözümün önünde yakınımı kaybetmedim ama gözümün önünde ölenler oldu sokak ortasında... O anın bile insan psikolojisini nasıl dağıttığını düşünemezsin.. Şu durumda sadece acının boyutlarını tahmin edebiliyorum ve çok büyük geçmiş olsun diyorum.. Yok bunlar bir tesadüf değil bence.. Her insan hayatında çok ilginç şeyler yaşar.. Her insan bir taraftan yaralıdır.. Her insan hayatın bir yüzünü görmeye mahkumdur, - göreceli olarak - , iyi veya kötü..[signature][hline]Bugün yine hayatımda görmediğim çok şey yaşadım.. garip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 çok geçmiş olsun hayat zor yaşamak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Merhaba Kermit, Ne kadar ölüm görürsen gör, hatta sevdiklerini gözünün önünde kaybetmene rağmen bir kere inan ki ölmeye değmez. Sen gelip beklersen ölümü, hayata küsersin bir süre sonra. Ölüm inanılmaz kötü birşey, ölürken bile -yanlış anlamazsan yavaş yavaş- ölmemişler. Çünkü ben bi çok yakın bir akrabamda yaşadım onu. Önce elleri titremeye başladı. parkinson hastalığı teşhisi kondu. Sonra yavaş yavaş titreme arttı, elden ayaktan düşmeye başladı. Son safhalarında hastalığın, hiçbir işini göremiyordu. Kamışla özel besin veriyorduk. Yavaş yavaş izledim ben bu tüm safhaları, doğa ediyordum ne olur daha fazla acı çekmesin diye.Onla beraber aylarca yıllarca acı çektik.Vefat etti sonra. Ölüm çok kötü birşey sonuçta kermit, saçmalıyorsun bence. Tamam çok fazla tanıdığın ölmüş olabilir. Buna senin yapabileceğin birşey yok. Herşeye rağmen hayata tutunmaya çalışacaksın. Sevgiyle, mutlulukla, umutla tutunmaya çalışacaksın. Ölmek çözüm değil kermit sonuçta hepimiz öleceğiz. Hayatını en güzel şekilde değerlendirmeye bak. Herşeye rağmen, yaşamın güzelliğinin farkına var derin derin nefes al en azından yasla sırtını arkaya ve dediklerimi düşün. Elinde olan birşey yok ki sonuçta. Sonuçta elbette kavuşacaksın onlarla.. İnan ki şimdi gitmen ya da ölümü beklemen onları gerçekten çok üzer. Onları mutsuz etmek ister miydin? Şimdi burada yazdıklarım sana boş gelmesin. Bi düşün olur mu? [signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem [Bu mesaj Prawler tarafından 26 Temmuz 2004 09:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 boğazım düğümlendi :( hepsi için ayrı ayrı başın sağolsun kermit elden gelen birşey olmadıgı içinde sen nekadar üzülsende nekadar yıpransanda yaşamaya devam ediceksin, biryandanda senin başına gelenlerden çok daha kötü şeyler başına gelenler olduğunu unutmayıp en azından bundan biraz da olsa güç almaya bak[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 cok kotu oldum bırden ama kımı kaybedersen kaybet kendıne olumu yakıstırma ve dusunme tabı bu senın ıcın zor olacaktır ...[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Birisini ölürken görmek zaten çok kötü bir de tanıdığın olursa hepten beter. Ben bir kere görmüştüm 1 hafta uyuyamadım. Çünkü adamın çiğerleri patlamış ağzında bütün üstünü ve çevredekilerin de üstünü kaplıcak kadar köpük çıkarmıştı. Psikolojik baskıların altından iradenle kalkmalı ve hayattan vazgeçmemelisin.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Başınız Sağolsun .. Çok Üzüldüm Ya Çok Zor Bir Durum .. Ama Sen Kendini Haram Etme Hayata Kötü Değil Güzel Gözlerle Bak .. İçinde Acıda Olsa Onu Tatlı Yapmaya Çalış .. Tekrardan Başın Sağolsun ..[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Başın saolsun[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 kermit sevdiklerin öldüğünde nekadar acı çektiğini zaten biliyorsun, ama sen öldüğündede acı çekecek insanları düşün...Onlarında aynı acıyı çekmesini istemezsin herhalde?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ve başın sağolsun tabi...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Hayatım da bir kez bir ölüm yşadım, aylarca kendime gelemedim, etkisinden kurtulamadım, yüzünü ise asla unutamam... Çok üzüldüm Kermit... Başın saolsun...[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 kermit; klasik olucak ama bunların hepsi senin için bir sınav. Onların ölümü, senin hayatı daha anlamlı yaşaman için bir sınav. Evet, belki bunlar kötü işaretler ama hayatta herkese bir şekilde bu işaretler geliyor. hayatını kendine zehir etmeden acıları arkanda bırakarak mutluluğu yakalamalısın...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Aklıma söyleyecek bir şey gelmiyor Başın Sağolsun'dan başka... Zaten bu tür konularda konuşmakta hep çok kötüyümdür, söylemek istediklerimi bir türlü söyleyemem... Ancak hayat her şeye rağmen devam ediyor, ve sen de hala hayattasın. Malesef adil değil ve bazen bazılarımız daha güçlü olmak zorunda kalıyoruz. En azından elinde önemli teselliler var, bahsettiğin kişiler hep iyi kişiler olarak hatırlanacaklar (ki bence bu çok önemli bir şey) ve hepsi acısız, ani vefat etmiş prawler'ın dediği gibi. Tekrar geçmiş olsun, başın sağolsun.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Prawler, 26 Temmuz 2004 09:25 tarihinde demiş ki: Sen gelip beklersen ölümü, hayata küsersin bir süre sonra. prawler burda cok dogru sölemıs. yasadıkların cıdden kotu seyler ama sana bısı belırtmıyor mu? onlara bısı olurken hep son anlarında yanındaymıssın ve de ölume yakın oldugun kdr ne kdr uzak oldugunuda göstermıstır? ha tabı bu uzuntulerı unutr musun?hyr ama bı nevı az da olsa sıneye cekerek bu ölmek ıstemenden vazgecebılırsın emın ol.[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bugün canın çok sıkkın, Hersey sana zor geliyor Olabilir. Bugün askın bitmiş, O seni terkedip gitmiş Olabilir. Sanki sen hiç bilmediğin Bir kaos içindesin, Kimbilir. Günlerin getirdiği, Senin yitirdiklerin. Sanki hiç umut yok. Çok yorgunsun. Ne olursa olsun, Yaşamaya mecbursun. [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 kötü bir durum :( ama bende gitmeyi isterdim doğrusu..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 başın sağolsun. prawler'a katılıyorum. derin bi nefes al. yılma, mücadeleci ol. hiçbir şeyi içine atma. bencil ol. evet bencil ol. her türlü duygunu, sevgini, nefretini, öfkeni dışa vur, hatta ağzına geleni söyle. ama insanları kırma. çünkü insanları kırarsan arkadaşların teker teker seni bırakabilir. kafana uygun insanlarla takıl, diğerlerini takma. ne diyim ki başka. mutlu olmaya bak. pembe gözlüklerle bak demiyorum sana ama, iyimser ol. asla gülüşünü yitirme. ölümü olabildiğince çıkar kafandan. intihar sadece vazgeçmek, yenilmek çünkü. düüncesi bile ne kadar saçma. sen sen ol, özünden vazgeçme. kendine güven.[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Kermit Bende senin gibi ölümü çok erken tanıdım. 18 yaşındayken babamı kaybettim. Kalp krizi geçirmişti. Hastaneye kaldırıldı 3 ay kaldı. Son gittiğimde yanına oturdum. Aynı zamanda acil serviste zaatüre olmuştu ve öksürüyordu.Öksürüğü üzerime geldi ve peçeteyle sildi. O durumda bile beni korumuştuki bu beni çok kötü etkiledi. Aradan bir yıl geçti ve birçok şey değişti. Eskiden onun adı geçtiğinde ağlamaklı olurken şimdi hiç etkilenmiyorum. Nedeni oturdum düşündüm ve şu karara vardım: "Ölenle ölünmüyor , insan sevdiklerini kaybettiklerinde kendini üzmesi sadece ona zarar verir. Geri getirebilirmisin? Hayır. Kendini yıpratman onu ahirette bir artımı getirir? Hayır!. Hayat devam ediyor ; eninde sonunda onların yanına gidicez. Ama gidene kadar hayatın tadını çıkar , gününü yaşa" Umarım bu düşüncem sana faydası olur... Saçma düşüncelere asla kapılma... [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 26 Temmuz 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ben sadece şunu söyliyim ama kötüye kullanma. Bazan ölüm bazı şeylerden daha iyidir çünkü bir kaçış yoludur.. onca kötü şey arasındaki tek çıkar yol...[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 başın saolsu kermit, hayal bile edemiyorum.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 hıc olumu yasamadım daha yakınlarımdan hıc kımse olmedı nasıl bır duygudur bunu bılmıyroum ama eger bırını ellerımde kaybedersem benım sonum olur gozlerım doldu kermıt sabır demekten baska bısey gelmıyor basın sag olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 başın saolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Llama, 26 Temmuz 2004 18:57 tarihinde demiş ki: ama eger bırını ellerımde kaybedersem benım sonum olur Böyle düşünmek ilerideki hayatını etkiler. En güzeli herşeye en baştan kabullenmek. Sonuçta bu bir döngü , kural. Ölmek herşeyin doğasında var bunu kabullenmek en güzeli...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar